KENOTEK – het exclusieve Vehicle Care gamma van CID LINES

CID LINES is een toonaangevende fabrikant en verdeler van reinigings-, verzorgings- en desinfecterende producten voor de voedings-, agrarische en transportsector. Sedert de opstart in 1988 heeft het bedrijf een exponentile groei gekend, met wereldwijd een verkoop in meer dan 80 landen. Met Kenotek slaagt CID LINES erin om een volledig gamma voor de Vehicle Care aan te bieden.

In Belgi is KENOTEK marktleider, met een gamma dat het verschil maakt voor u en uw onderneming. Car washes, truck washes, garages, workshops voor wagens, onze klanten zijn op de een of andere manier betrokken bij het Vehicle Care gebeuren. Dankzij ons professionele gamma bent u net dat stapje voor op de concurrentie, en behoudt u tegelijkertijd het respect voor machines en natuur.

Onze missie is om u op elk moment de beste oplossing te geven, en met KENOTEK bieden we u producten die volledig aan uw eisen voldoen. De producten worden voortdurend gevalueerd door onze ingenieurs, om zo de hoogste kwaliteit te garanderen. Hiervoor worden de strengste normen voor kwaliteitscontrole – zoals ISO 9001:2008 en GMP-Pharma gecertificeerde producten – gehandhaafd.

Niet enkel in Belgi, maar ook op de internationale markt heeft KENOTEK een vaste stek verworven, dankzij onze professionele aanpak en innovatieve ideen, alsook door de steun van onze trouwe klanten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten, willen aantonen waar kwaliteit voor staat en wat de optimale prijs-kwaliteitverhouding inhoudt.

Het gamma van KENOTEK is afgestemd op alle noden van onze klanten. Manueel wassen, selfwash, touchless wassen, roll-overs, wasstraten, KENOTEK heeft voor alles een oplossing. Met onze expertise helpen wij onze klanten het meest geschikte product te kiezen voor hun markt en onderneming, zodat ook voor hen KENOTEK een succesverhaal wordt.